Lav en aftale pr. telefon 0418-22 000
SV|DK|EN
Book tid
Meny - Om os

Vi passer på dig hele vejen

Det er lige så vigtigt at have et harmonisk indre, som at være tilfreds med sit ydre. Vi er interesseret i hele dit velbefindende.

Derfor sætter vi os først ned og taler med dig, lærer dig at kende, inden vi foretager os noget som helst. En individuel vurdering handler om at lytte og forstå, forklare og anbefale.

Du får en personlig behandling og møder de samme læger fra første til sidste konsultation. Hos os er du ikke anonym. Vi ved, hvem du er, kender din historik og er helt indforståede med dine håb og forventninger. Det er en tryghed for både os og for dig.

I takt med at udviklingen går fremad, bliver operationerne mere og mere skånsomme og narkoserne mindre krævende. Det medfører også, at restitutionsperioden er kortere end tidligere. Derfor sendes de fleste patienter hjem så hurtigt som muligt inden for den offentlige sygepleje. Men hos os må du gerne overnatte.

Vi har masser af sengepladser og anbefaler derfor, at du bliver hos os et helt døgn, idet vi ved, at det kan føles trygt at slippe for at tage hjem, når man fortsat er træt efter narkosen. Måske er der noget, du undrer dig over efterfølgende, som vi kan få drøftet med det samme. På Citadellkliniken er der kompetent personale, som har tid til dig både dag og nat. Som kan give dig en smertestillende pille, besvare spørgsmål, give dig noget lækkert at spise eller bare sidde og snakke på sengekanten en stund. Dagen efter tager du hjem, rolig, udhvilet og velinformeret.

Efter en til to uger ses vi igen til det første kontrolbesøg efter din operation. Her kontrollerer vi helingen og dine forbindinger. Fjerner eventuelle sting. Slutkontrollen finder sted efter cirka tre måneder, hvor vi ser på resultatet og dokumenterer det med billeder.

Book tid

For at booke en konsultationstid, ring til os på tlf. +46 418-22 000 eller +46 40-30 17 50. Du kan også finde en tid og booke selv. 

Vær opmærksom på, at onlinebooking udelukkende gælder nye patienter.

Kategori
PERSON
VÆLG PLACE
DATO
Vælg en konsultationstid, der passer til dig:
Vis flere tider

Udfyld dine detaljer

Bekræft din reservation* Alle bekræftede bookinger for en plastisk kirurg opkræves 500 SEK
  • Nummer: {{ cart.count }}
  • Total: {{ cart.formattedTotal }}
TO_CHECKOUT