BOG PÅ TELEFON
+46418-22 000

Citadellkliniken

– et sikkert valg i plastikkirurgi –

Citadellkliniken

Brystoperationer

– små detaljer gør hele forskellen –

Brystoperationer

Skønhedsinjektioner

– få et resultat, der ser naturligt ud –

Skønhedsinjektioner

Hudpleje

Du passe på din hud?

– book en gratis konsultationstid  –

Hudpleje

Citadellkliniken

– et sikkert valg i plastikkirurgi –

Se alle nyhederne her
Se alle nyhederne her
vores<br>plastikkirurger

vores
plastikkirurger

Der er seks specialuddannede plastikkirurger ansat på Citadellkliniken. Peter Cosmo, Jörg Bohn, Helena Sveinsdóttir, Jens Larsson, Waseem Ghulam og Johannes Arnason. Klinikken er kendt for sin teknik, som giver de mest naturlige bryster. Alle tilfredse patienter vidner om kvaliteten af såvel klinikken som vores unikke metoder. Vi tager godt hånd om vores patienter og garanterer høj sikkerhed og kvalitet, hvad angår både behandling og resultat.

Læs mere og book tid
Mød vores hudplejeteam

Mød vores hudplejeteam

Hudplejeteamet på Citadellkliniken i Malmø består af specialuddannede hudterapeuter og injektionssygeplejersker, som er engagerede, brænder for deres fag og arbejder tæt sammen med vores læger. På den måde kan vi tilbyde vores kunder og patienter et stort udvalg af behandlinger, enkelte eller kombinerede, for at opnå det bedst mulige resultat.

Book en gratis konsultation
Citadellklinikens film

Citadellklinikens film

Gennem årene har Citadellkliniken optaget forskellige film på klinikken for at give dig mere information om, hvordan en brystforstørrelse fx går til. Nedenfor finder du vores forskellige informationsfilm.

Se vores film
Citadellklinikens galleri

Citadellklinikens galleri

Gennem årene har Citadellkliniken taget en række billeder, som giver dig et godt indblik i vores virksomhed.

Se vores billeder

plastikkirurgi i Malmø og
Landskrona

Citadellkliniken er en af de største privatklinikker i Sverige inden for æstetisk plastikkirurgi. Her bliver du modtaget af vores erfarne personale, som alle er specialister inden for hvert deres område. Klinikken startede op i 1987 i lokaler i sygehusområdet i Landskrona. Siden 2006 har vi holdt til i den historiske bygning Strandpaviljonen, som ligger lige ud til havet i Landskrona.

Læs mere om Citadellkliniken