Citadellkliniken

Brystforstørrelse

På Citadellkliniken får du en unik, tryg oplevelse fra start til slut. Resultatet af operationen er smukke bryster med en naturlig form og derudover er risikoen for komplikationer meget lav. Præcis hvorfor det lykkes så godt, fortæller vi her.

 

Brystforstørrelse med et perfekt resultat og sikkerhed i top


Vores mål med brystforstørrelse, er at skabe smukke bryster, der er i harmoni med din krop. For at opnå den mest naturlige form efter en brystforstørrelse har vi gennem årene udviklet en unik bandage som anvendes efter operationen.

Eksempler på brystforstørrelser


Formen ved vores brystforstørrelse

For at opnå et naturligt udseende, er det vigtigt, at dine silikonebryster bliver dråbeformede, at brystvorten er lige over midten, at volumen er størst i den nederste del af brystet og at brystfolden er tydeligt markeret. Desværre ser vi fra andre klinikker alt for mange brystforstørrelser, hvor patienterne efter operationen benytter sports-bh, med det resultat at brystets øverste del får en unaturlig form.Vores unikke teknologi til brystforstørrelse

Hos os får du udleveret en speciel bandage allerede på operationsdagen. Den anvender du døgnet rundt i fire uger. Kombinationen består af en stram bøjle-bh uden stof og en bred elastik (brystbind), som er placeret oven på brysterne. Brystbindet presser volumen fra brystets øvre dele ned og bøjle-bh'en skaber en markant brystfold og samtidig sikrer den, at implantaterne ikke placerer sig for lavt.

Brystforstørrelse - bøjle-bh

Bandagen former gradvist dine bryster og giver dem det smukke og naturlige udseende, som netop er kendetegnende for Citadellkliniken.


Færre komplikationer


Da antallet af brystforstørrelser er stigende, både i Skandinavien og i andre dele af verden, bliver operationsteknikkerne hele tiden optimeret og resultaterne bliver bedre. Samtidig er risikoen for komplikationer også lavere. Vi bruger udelukkende skærefaste silikoneimplantater, (cohesive implants), som vi lægger bag om brystmuskelen. Læs om de mange fordele nedenfor.

 

Implantaternes indhold, overflade...

Skærefaste implantater indeholder en skærefast silikonegel, også kaldet "cohesive gel". Dette betyder, at silikonen er sammenhængende. Denne type gel kan ikke løbe ud af selve silikonelommen. Desuden har silikoneimplantaterne en tekstureret eller nopret overflade, der minimerer risikoen for kapseldannelse. Vi anvender skærefaste implantater fra Mentor og Perouse - to producenter, der giver hele 15 års garanti på implantater.

... og placering


I langt de fleste tilfælde vælger vores patienter at få silikonimplantaterne placeret bag brystmusklen. Og det er der flere grunde til: Placeringen bag brystmusklen reducerer risikoen for kapseldannelse og giver en mere naturlig form, da musklen dækker den øverste del af implantaterne. Du får ikke synlige kanter eller folder (rippling).
Herudover bliver nerver og mælkegange ikke påvirkede, når hele din brystkirtel ligger over silikonimplantatet. Derfor er det stadig muligt at amme eller få foretaget en mammografi efter en sådan en operation.
Ulemperne er, at smerteoplevelsen er en anelse mere intens umiddelbart efter operationen og at implantaterne let kan bevæge sig opad, når brystmuskelen er spændt.

 

Den rigtige størrelse


For at skabe et harmonisk bryst, er det vigtigt, at du får et implantat, der passer til din krop, og for at brystforstørrelsen kan opfylde dine forventninger, er det vigtigt, at du ved, hvad du vil ændre.
I vores brochure om brystforstørrelse kan du finde flere gode tips, der kan hjælpe dig med at finde den perfekte størrelse for lige netop dig.

Brystforstørrelse Guide

 

Basediameter

Alle har individuelle mål for brystvæggen. Vi måler dig under din konsultation, da det danner grundlag for valget af implantater til dit silikonebryst.
Diameteren af implantatet skal matche dit bryst.
Diameteren kan derfor ikke variere så meget, da den skal passe til din brystvæg. Måler dit bryst 12,5 centimeter får dit implantat også denne vidde.

Brystforstørrelse – brystbrede

 

Projektion

Et implantat har ikke bare en volumen og en bredde, det har også en højde. En lav højde (lav profil) giver dine bryster en blød profil og en diskret brystforstørrelse. En højere højde giver dig en mere fremtrædende brystprofil med en mere iøjnefaldende brystforstørrelse.
I dag er der fem forskellige profiler at vælge imellem. De har navnene: TX, MX, MP, 540 og 550, hvor TX er den laveste profil og 550 den højeste.

Brystforstørrelse – profil

Størrelse

Hvis ønsket med din brystforstørrelse fx. er et fyldigt bryst, vælger vi silikoneimplantater med en høj profil, da den høje profil resulterer i større volumen. Volumen er målt i milliliter (det samme som cc), og du kan vælge implantater fra 200 ml til 850 ml med forskellige profiler.
Arrets placering ved en brystforstørrelse

Der er tre steder at placere arret ved en brystforstørrelse; I armhulen, i brystfolden eller omkring brystvorten. De fleste af vores patienter vælger at få lagt implantaterne ind gennem armhulen. Der er ingen særlige risici forbundet med placeringen, og arrene er meget diskrete og ofte helt usynlige efter et stykke tid.
I dag kan vi også lægge meget store implantater ind gennem armhulen - helt op til 700 ml.. Dette indgreb udfører vi som de eneste i Sverige.

Brystforstørrelsen – ar

Udskiftning af silikonimplantater

Hvis du nogensinde vil udskifte dine implantater til større, mindre eller en anden form kan dette også ske via armhulen.

Risici ved en brystforstørrelse

Som med alle operationer er der også risici forbundet med en brystforstørrelse. Vi minimerer blødningsrisikoen ved at tilbyde patienterne en overnatning på klinikken. Her kan du slappe af og er under observation. For at mindske infektionsrisikoen giver vi altid antibiotika som en sikkerhedsforanstaltning inden en operation.
I dag er risikoen for kapseldannelse under én procent. Bliver man opereret hos os, får man automatisk en forsikring mod kapseldannelse. Forsikringen er fra implantatproducenten og fra os og den indgår i operationsprisen.

Det kan ske, at et implantat ikke falder helt på plads eller at formen ikke er optimal. Dette er yderst sjældent, men hvis det sker, retter vi det omkostningsfrit op til et helt år efter operationen.
Følsomheden i den nederste del af brystet op mod brystvorten kan være reduceret i op til flere måneder, men i de fleste tilfælde vil følsomheden vende helt tilbage.

 

Garantier

Nu forlader Perthese og Mentor livstidsgaranti på deres implantater, se linket nedenfor. www.mentorwwllc.eu/warranty-info
Skulle der opstå kapseldannelse inden for garantiperioden, får du nye implantater.
Citadellkliniken giver fire års garanti på kapseldannelse og et års garanti for korrigerende kirurgi. Citadellkliniken afholder operationsomkostningerne, hvis det kirurgiske resultat bør forbedres.

 

Hvordan foregår en brystforstørrende operation?

Vi anbefaler, at du først og fremmest gør dig nogle indledende overvejelser, hvor du tænker over, hvilket udseende og hvilken størrelse du ønsker. En god inspiration er at kigge efter billeder af bryster, som du kan lide, og som svarer til de bryster, du ønsker. Samtidig kan det også være en god idé at kigge efter billeder af bryster, som du ikke ønsker.

 

Konsultationen

Dernæst er det tid til at booke en konsultation. Det er den samme læge (speciallæge i plastikkirurgi), der følger dig under hele forløbet - fra første konsultation og til operation samt ved efterfølgende kontrolbesøg. Under konsultationen undersøges du, prøver implantater og bestemmer størrelse og form. Det anbefales, at du tager en hvid eller lys, stram T-shirt med for herved bedst at kunne se og vurdere brystformen med dit eget tøj på. Det anbefales også, at du tager nogle af dine referencebilleder med samt at du eventuelt har skrevet dine spørgsmål ned på papir. Under konsultationen får du nemlig en masse information, og så kan det være svært at huske alle sine egne spørgsmål.
Efter undersøgelsen har du en samtale med en sygeplejerske, der kan besvare eventuelle øvrige spørgsmål og som kan hjælpe dig med at finde et passende tidspunkt for din operation.

 

Operationen

På operationsdagen møder du op på klinikken i Landskrona. Her bliver du modtaget i receptionen og du bliver fulgt hen til dit værelse, hvor du stille og roligt lige kan finde dig til rette og pakke dine ting ud. Du tager dernæst et bad og får herefter lidt beroligende medicin af en sygeplejerske. Kort tid efter bliver du mødt af din plastikkirurg. I gennemgår operationsforløbet, der tages billeder til brug for 'før og efter'-billeder og din kirurg 'tegner' på dig. Derefter går I sammen hen til operationsstuen, hvor du bliver mødt af anæstesipersonalet.
Du bliver på klinikken til om morgenen efter operationen. Inden du udskrives og forlader Citadellkliniken, kommer din kirurg og ser til dig, og du for får råd og vejledning om, hvad der er vigtigt for dig de efterfølgende dage. Du får ligeledes en tid til dit første kontrolbesøg, hvilket typisk er en uge efter operationen, og så får du forskellig smertestillende medicin med hjem. Vi anbefaler, at du sørger for at der er nogen, der henter dig og hjælper dig på din hjemrejse.

 

Tiden efter din brystforstørrende operation

I de første dage efter operationen er det rart at have hjælp af en person i hjemmet. Ud over træthed, vil smerten også være mest intens i dagene umiddelbart efter, da silikonebrysterne her er spændte og hævede.
Det første kontrolbesøg er allerede en uge efter operationen. Her fjernes eventuelle sting, tapen skiftes og bandagen justeres. Er der brug for et ekstra kontrolbesøg, får du en tid – typisk vil den ligge fire uger efter.
Normalt bliver du hjemme fra arbejde én til to uger efter en brystforstørrelse. De første fire uger efter operationen bør du helt undgå sport og anstrengende aktiviteter.
Tre måneder efter din brystforstørrelse er det tid til dit sidste kontrolbesøg hos din plastikkirurg. Her kontrollerer vi formen og tager nye billeder, som vi sammenligner med dem fra operationsdagen.
Udviklingen efter brystforstørrelse operationen

Vejen til det ønskede resultat

På Citadellkliniken er det den samme plastikkirurg, der følger dig under hele forløbet. På nogle andre klinikker lader man sygeplejersker foretage undersøgelser og kontrolbesøg, men sådan er det ikke hos os.
Vi mener, at kvaliteten, sikkerheden og trygheden forøges ved, at det er den samme kirurg, der følger dig fra start til slut. Ved at den samme kirurg både planlægger og udfører din operation og afslutningsvis gennemfører de efterfølgende kontrolbesøg mindsker risikoen for, at der opstår komplikationer eller misforståelser undervejs.

 


Citadellkliniken

Citadellkliniken Malmö

Stortorget 13

Tel +46 (0)40 - 30 17 50

info@citadellkliniken.com

Citadellkliniken Landskrona

Selma Lagerlöfsv. 55

Tel +46 (0)418 - 22 000

info@citadellkliniken.com